NOVA OPREMA PDF Štampa El. pošta
petak, 08 februar 2019 09:41

Posle laparoskopskog stuba  i gastroskopa koji su  u  Opštu bolnicu  Prokuplje stigli pre desetak dana , ovih dana nastavljena je isporuka kupljene opreme  i  to :

 

•    Sistem za bušenje i sečenje kostiju za Odeljenje ortopedije. Na ovaj način će se poboljšati  kvalitet operacija  a  smanjiće se upućivanje pacijenata Topličkog okruga na  razne ortopedske operacije u  Kliničke centre u  Nišu i  Beogradu . Vrednost sistema je 2.190.000,00 dinara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

•    Savremeni ultrazvučni aparat čija je vrednost 3.014.400,00 dinara. Nabavkom ovog aparata unaprediće rad  Službe radiologije .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

•    Kompletno optemljeno sanitetsko vozilo za pratnju pacijenata sa medicinskom ekipom , kojim je  obnovljen vozni park Opšte bolnice  Prokuplje. Ovim vozilom u značajnoj meri će se unaprediti i poboljšati rad svakodnevnih aktivnoti Odeljenja za prijem i zbrinjavanje hitnih stanja i Službe za bolničko – sanitetski transport, a  pacijentima će se ovim transportnim vozilom obezbediti da što pre i sigurnije budu transportovani do Kliničkih centara  u Nišu i Beogradu.
Vrednost novog saniteta je 4.785.228,00 dinara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U narednom period očekujemo i isporuku novog opracionog stola za Službu opšte  hirurgije .

 
Baner
Baner
Baner

RFZO - dokumenta

Baner

Uvođenje bolničkog informacionog sistema finansirala je Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

Ko je online

Imamo 34 gostiju na mreži

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1006
mod_vvisit_counterJuče1473
mod_vvisit_counterOve nedelje4691
mod_vvisit_counterOvog meseca31647
Baner
Baner